Tablet of laptop?

Veel mensen twijfelen of ze een tablet of een laptop moeten kopen. Het hangt er maar net van af waar u naar op zoek bent. In elk geval zijn de goedkope laptops ongeveer net zo duur als de tablets van het wat duurdere segment, dus wat dat betreft bent u beter af met een tablet dan met een laptop. Natuurlijk is een laptop wat makkelijker in gebruik als u heel veel gebruik moet maken van toetsenbord, want typen op een laptop gaat nou eenmaal stukken sneller dan typen op een tablet.

Ook het beeldscherm van een laptop is wat groter. Aan de andere kant is een tablet weer veel gemakkelijker te transporteren. Hij is stukken kleiner en eigenlijk is een tablet gewoon een hele grote smartphone. Het is volgens ons een kwesite van smaak. Een tablet is gewoon een leuk ding en een laptop is wat dat betreft wat meer zakelijk. Een tablet is ook zoiets wat voor het hele gezin is. Dat is met een laptop niet zo.

Een tablet zou u dus ook eerder gewoon ‘voor de fun’ kunnen kopen. U kunt er allerlei leuke spelletjes op doen om nog maar te zwijgen over alle applicaties die u op uw tablet kunt installeren. Kijk in elk geval eens of u een tablet aanbieding ziet naar uw smaak, want op die manier krijgt u een tablet gratis en is dat helemaal mooi meegenomen.