Besturingssystemen

De verschillende tablets die u gratis kunt krijgen of die u via een aanbieding bij een webshop kunt kopen hebben verschillende besturingssystemen. Veruit het meest gebruikte besturingssysteem is Android. Wellicht kent u Android ook al van uw mobiele telefoon, waar het ook veelvuldig de dienst uitmaakt.

Android is volgens ons het beste besturingssysteem dat er is. Het is dan ook niet voor niets dat vrijwel elke tablet het besturingssysteem van Android gebruikt, want het werkt gewoon feilloos. Het enige merk dat geen gebruik maakt van Android, maar een eigen besturingssysteem heeft is vanzelfsprekend Apple. Als u al een product van Apple gebruikt zoals de iPhone bent u al bekend met het besturingssysteem van Apple, namelijk iOs. Ook dit werkt uitstekend, maar aangezien Apple hier de patenten op heeft zal u dit besturingssysteem ook bij geen enkel ander merk tegenkomen.

Beide besturingssystemen hebben de afgelopen jaren bewezen dat ze zeer betrouwbaar zijn en dat ook de updates telkens weer zorgen voor een nog betere werking van de apparaten. Het is dus absoluut niet zo dat u bij het ene besturingssysteem meer krijgt dan bij het andere, dus daar hoeft u verder geen rekening mee te houden. Updates zijn altijd gratis.