Beste Android tablet

We krijgen vaak de vraag welke tablet nou de beste Android tablet is. Wie de beste iOs tablet heeft weten we wel, want dat is natuurlijk Apple. Een beetje flauw natuurlijk, want Apple is de enige die ook van iOs gebruik maakt. Maar om weer even terug te komen op de beste Android tablet. Onze voorkeur voor de beste tablet die op Android draait gaat toch uit naar de tablet van Samsung, de Samsung Galaxy Tab 2.

Dit is volgens ons zo’n heerlijke tablet om mee te werken. Wij vinden de Samsung Galaxy Tab 2 en de iPad eigenlijk wel met voorsprong de meest fijne tablets om mee te werken. Het zijn dan ook de duurdere tablets, dus wel is het zo dat je voor de prijs die u ervoor moet betalen ook wel het een en ander mag verwachten natuurlijk.

Deze, volgens ons, beste Android tablet kunt u ook gratis krijgen. Online geeft namelijk de Samsung Galaxy Tab 2 helemaal gratis weg bij hun product. De verwachting is dat er binnenkort nog een paar adverteerders komen die ook deze tablet van Samsung als ‘lokmiddel’ gaan gebruiken om mensen ervan proberen te overtuigen dat ze bij hun klant moeten worden. Zodra deze tablet aanbiedingen live gaan zullen we ze uiteraard plaatsen. Ook is het de verwachting dat er binnenkort een paar aanbieders van de gratis tablet zullen stoppen. We kunnen hier echter nog niet teveel over zeggen, omdat we het nog niet bevestigd hebben gekregen.